Over ons

De Tandartsen Poli is een tandartsenpraktijk gevestigd aan de Flemingstraat no. 29 te Mon-Plaisir (Paramaribo-Noord), met een dependance aan de Gouveneur Straat #14 te Nw. Nickerie.

De Tandartsen Poli is erop gericht het gebit van onze cliënten gezond en mooi te krijgen en de cliënt in staat te stellen het gebit zo te houden. De afgelopen jaren zijn er door nieuwe technieken en materialen de mogelijkheden gecreërd om van vrijwel elk gebit een mooi gebit te maken.

De Tandartsen Poli voert vrijwel alle behandelingen uit m.u.v. orthodontie (beugels, het recht zetten van tanden en kiezen) en implantologie (titanium kunstwortels aanbrengen in het kaakbot). De behandelingen zijn gericht op preventieve- en herstellende tandheelkunde, esthetische (cosmetische)- en corrigerende tandheelkunde.

In de nabije toekomst zal De Tandartsen Poli haar service uitbreiden middels een subspecialisatie in orthodontie. Er zijn in Suriname een aantal collegae gespecialiseerd in implantologie, waarvoor een horizontale verwijzing kan plaatsvinden.

Doelstelling

Onze behandelfilosofie is erop gericht uw tanden, kiezen, tandvlees en kaakbot gezond te krijgen en om u in staat te stellen uw gebit zelf goed te onderhouden.

Ons Team